Pressrelease

Umeåföretaget It Instrument teknik möter framtiden med ny ägarkonstellation!
Läs mer

Vägningsteknik

Vi har allt från järnvägsvågar, fordonsvågar, industriella vågar till precisionsvågar ner till 7 decimaler. Vi är också återförsäljare av olika vågsystem och vi har flera olika lösningar inom vägningsteknik.

Läs mer

Laboratoriet

Vi har allt som behövs till laboratoriet och forskning! Vi har  ett brett sortiment av
laboratorieutrustning, tillbehör och kemikalier.

Läs mer

Logistik & märkning

Vi har ett brett utbud av scanners, streckkodsläsare, handdatorer, fordonsdatorer, truckdatorer, skrivare, applikatorer och även flera olika lösningar inom logistik & märkning.

Läs mer

Mätinstrument

Vi är återförsäljare av Fluke och FLIR, marknadsledare inom mätinstrument. Vi har allt inom mätinstrument!

Läs mer

Vilka är vi, vad erbjuder vi?

IT Instrument Teknik har i årtionden levererat produkter, tjänster och helhetslösningar för företag inom industri, transport och logistik, forskning, laboratorier och handel. Vi levererar tekniklösningar inom autoid-, mobildata-, process-, laboratorie- och vägningsteknik. Vi är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Överenskommen funktion och kvalitet,
levererad med kompetens och omtanke.

Vågservice, service av vågar

Vågservice

Med våra utbildade vågtekniker kan vi erbjuda er en mycket prisvärd service, underhåll och ackrediterad kalibrering på alla vågar. Få trygghet och driftsäkerhet i er verksamhet genom att teckna fördelaktigt service-avtal med oss.

Läs mer
Getac- Ruggade tablets

Ruggade tablets för mobila verksamheter

Getac, Trimble, WinMate, Zebra. Vi har världsledande leverantörer av ruggade tablets för alla miljöer och verksamheter. Med vår teknik- och supportavdelning skräddarsyr vi lösningar och supportupplägg utifrån era behov och krav. Vi erbjuder ruggade tablets med hög kvalitet och funktionalitet.

Läs mer

Vill ni ha hjälp att hitta rätt produkt/lösning för er?

Vi har ett brett sortiment och år av erfarenhet av att jobba med stora och små företag. Låt oss hjälpa er att hitta rätt produkter eller lösning och få ut maximalt värde. Kontakta oss gärna om ni har frågar, funderingar eller vill ha råd!

090-786 18 00 | info@it-teknik.se

Några av våra kunder, våra kunder, kunder
Boliden
Komatsu
Lantmännen
LKAB
Luleå tekniska universitet, LTU
Metsä
Mittuniversitetet
NCC
Norrbottens Läns Landsting
Nyhlens Hugosons
Polarbröd
SCA
Skanska
Smurfit Kappa
Umeå Energi, Umea Energi
Umeå Universitet, UMU
Volvo

Öka effektiviteten och lönsamheten med våra lösningar!

Vi har helhetslösningar inom vägningsteknik, logistik & märkning, laboratoriet mm. Få full kontroll över vägningsförfaranden, dosering och märkning av produkter, logistiken, öka effektiviteten i arbetsprocesser och få större lönsamhet.

Vägningsteknik

Vägningsteknik

Vi har de mesta inom vägningsteknik för industrin, laboratoriet, forskning, detaljhandeln. Allt från stora våg-installationer för gruvdrift och skogsbruk, vågar för kontroll av produkter ända till precisionsvägning för laboratoriet och industrin. Vi täcker hela skalan, från flera ton till flera decimaler av ett gram! Vi har stor kompetens och erfarenhet kring vägning och vägningslösningar. Vi jobbar med både stora och små företag.

Industriell vägning

» Se produkter för industriell vägning…

Vägning i laboratoriet

» Se produkter för vägning i laboratoriet…

Fordonsvägning

» Se produkter för fordonsvägning och bilvägning…

Vågguiden

» Få hjälp att välja rätt våg med Vågguiden…

Laboratoriet

Laboratoriet

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment av alla de instrument, verktyg och program som kan behövas i allt från enkla tester till avancerade laboratorieapplikationer du kan tänkas ha. Våra produkter kommer från ett urval av de bästa tillverkarna i sina klasser och vi garanterar att de är av högsta kvalité och funktionalitet. Vi erbjuder dessutom all den service du kan tänkas behöva för samtliga produkter.

Laboratorieutrustning

» Se all laboratorieutrustning… 

Vägning i laboratoriet

» Se produkter för vägning i laboratoriet… 

Frysar & ugnar

» Se produkter (frysar)
» Se produkter (ugnar)

Förbrukningsvaror

Kemikalier, bägare, pipetter mm… 

Logistik & märkning

Vi har allt som behövs för att hantera logistik och märkning av produkter. Allt från skrivare och etikettapplikatorer till handdatorer, truckdatorer, fordonsdatorer, scanners (trådlösa, trådbunda, fasta), streckkodsläsare, industriella vågar. Vi erbjuder lösningar inom logistik & märkning!

Märkning av produkter

» Se produkter (automatisk märkning)
» Se produkter (bläckstråleskrivare)
» Se produkter (etikettskrivare)

Vägning av produkter

» Se produkter för vägning av produkter…

Handdatorer, ruggade tablets, truckdatorer

Håll koll på logistiken…

» Se produkter (handdatorer)
» Se produkter (ruggade tablets)
» Se produkter (truckdatorer)

Scanner & streckkodsläsare

» Se produkter för inscanning och avläsning…

Logistik & märkning

Mätinstrument

Vi har ett stort sortiment av alla typer av mätinstrument från Fluke och FLIR. Allt från testare, provare, kalibratorer, multimetrar, scopemetrar, temperaturmätare till kablar och tillbehör.

Fluke är världsledande inom tillverkning, distribution och service av elektriska testverktyg och testprogramvara. Från elektronisk installation, underhåll och service inom industrin, till precisionsmätning och kvalitetskontroll – med Flukes verktyg kan företag och industrier över hela världen se till att verksamheten fungerar utan problem.

FLIR Systems Inc, (NASDAQ: FLIR) är världsledande tillverkare av innovativa bildsystem, som värmekameror, luftburna kamerasystem och visionssystem (Machine Vision). Våra produkter gör nytta inom mängder av applikationer runt om i världen.

Mätinstrument

» Se vårt utbud av mätinstrument…

Mätinstrument