Servicetekniker/fältservicetekniker till IT Instrumentteknik AB

Har du kunskap inom teknisk service och vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker hos oss på IT Instrumentteknik AB. Här har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Som tekniker hos IT Instrumentteknik AB kommer du att arbeta med service, förbyggande underhåll och kalibrering av företagets laboratorie- och industriprodukter. Du kommer att arbeta med både hård och mjukvara inom våra produktområden och utföra service i enlighet med bolagets kvalitetspolicy samt ha en samordnande funktion i vår serviceorganisation. Det är viktigt att du är flexibel gällande resor i tjänsten. I arbetet ingår rapportering och administrativa uppgifter kring order. Du kommer också vara koordinator för vår service och supportavdelning.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vågkalibrering, etikettskrivare och märkning. Vi ser gärna att du har arbetat som servicetekniker ute i fält tidigare och vet hur det är att ha kunderna ute på fältet. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt har god IT-vana. B-körkort är ett krav.

Som person är du en relationsbyggande och serviceminded person som har lätt att skapa och bibehålla goda relationer till kunder. Du är pedagogisk och kommunikativ samtidigt som du har en hög stresstålighet. Du är flexibel, kvalitetsmedveten och strukturerad.

Du utgår från vårt huvudkontor i Umeå och kommer primärt resa i Norrland.

Omfattning

Heltidstjänst, tillsvidare, provanställning tillämpas.

Ansökan

Vi tillämpar löpande rekrytering, så sänd in din ansökan/intresseanmälan med meritförteckning till info@it-teknik.se.

Märk ansökningen med ”Servicetekniker – IT”.