Företaget växer och vi behöver utöka vår personalstyrka.

Om tjänsten

Som teknisk fältsäljare på IT Instrument Teknik bearbetar du befintliga och blivande kunder inom industri och elbranschen i Norrland. Du kommer att arbeta med försäljning av mätinstrument och processutrustning och har stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Ditt ansvarsområde är framför allt att driva försäljning av mätinstrument och utrustning för processindustrin i små så väl som stora företag. Du har tillgång till kunniga och hjälpsamma leverantörer och arbetar självständigt under eget ansvar och med tydliga mål. Du får möjligheten att arbeta med välkänd utrustning och konkurrenskraftiga fabrikat i ett företag med engagerade kollegor. Du får arbeta på en spännande och utvecklande arbetsplats i en god arbetsmiljö.

Du utgår från vårt huvudkontor i Umeå och kommer primärt resa i Norrland.

Om verksamheten

IT Instrument Teknik är ett växande teknikföretag med fokus på den norrländska marknaden.

I över 40 år har IT Instrument Teknik levererat produkter, tjänster och helhetslösningar för företag inom industri och forskning. Vi har stor erfarenhet inom bland annat mätteknik, spårbarhet, märkning och laboratorieutrustning. Våra styrkor är marknadsnärvaro, brett produktsortiment med starka varumärken, en väl genomförd service management strategi och vår omfattande erfarenhet. Företagets ledord: Överenskommen funktion och kvalitet levererad med kompetens och omtanke.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning hos oss på IT Instrument Teknik AB.

Du har ett stort teknikintresse, gärna med erfarenhet från process eller elbranschen. Det är meriterande om du arbetat som teknisk säljare, som elektriker eller inom processindustrin. Du är självgående och tvekar inte att anta utmaningar.

Vi lägger stor vikt vid personlighet. Du är relationsbyggande och serviceminded och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer till kunder. Du drivs av affärer, är pedagogisk och kommunikativ samtidigt som du har en hög stresstålighet. Du är flexibel, kvalitetsmedveten och strukturerad.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt har god IT-vana. Det är meriterande om du har erfarenhet av ERP och CRM-system. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i tjänsten bör du vara resultatiriktad och arbeta för att nå dina mål samt vara positiv och engagerad.

Omfattning

Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökningar hanteras löpande, så sänd in din ansökan/intresseanmälan med meritförteckning till info@it-teknik.se. Märk ansökningen med ”Säljare – IT”.

För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Thomas Westerlund på e-post thomas.westerlund@it-teknik.se

Vi ser fram emot din ansökan!

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 64 MB.