Lösningar & tjänster

Vi erbjuder en stor bredd av lösningar och tjänster för flera olika typer av branscher och applikationer. Med vår mångåriga erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa verksamheter att öka effektiviteten och lönsamheten. Vi har lösningar och tjänster för både stora och små företag.

Behöver ni hjälp att hitta rätt produkt?
Kontakta oss gärna så hjälper vi er!
090-7861800 | info@it-teknik.se

Leasing

Gör er själva en tjänst! Finansiering via leasing eller hyra ger Dig ekonomisk beredskap att tillvarata nya uppkomna affärsmöjligheter. Modern mätutrustning från IT Instrumentteknik ger Dig konkurrensfördelar. Finansieringen ger på så vis löpande intäkter och löpande kostnader. Det är bra för både kassaflöde och lönsamhet.

Genom att leasa slipper du binda kapital eller utnyttja bankmässiga säkerheter. Den leasade utrustningen utgör oftast enda säkerheten för finansieringen. Leasingtiden och kostnaden anpassas bl a till utrustningens ekonomiska livslängd, vanligen är leasingtiden 3-6 år vartefter du dessutom enkelt kan byta upp dig om det behövs. Som leasingtagare känner Du i förväg till leasingavgiften för hela avtalstiden och har finansieringen tryggad under hela leasingperioden.

Hur fungerar leasing?

Vi köper utrustningen och överlåter hela nyttjanderätten till dig genom ett leasingavtal. Tillsammans kommer vi överens om en leasingtid som vanligtvis ligger på 3-6 år beroende på typ av utrustning. Du betalar en överenskommen månadshyra vilket underlättar din ekonomiska planering. När leasingtiden löpt ut har du möjlighet att köpa loss utrustningen.

Du slipper med leasing betala hela din investering direkt ur kassan, eller en hög kontantinsats, då utrustningen oftast räcker som säkerhet. Vi gör en snabb kreditprövning.

Vill ni ha hjälp att hitta rätt produkt/lösning för er?

Vi har ett brett sortiment och år av erfarenhet av att jobba med stora och små företag. Låt oss hjälpa er att hitta rätt produkter eller lösning och få ut maximalt värde. Kontakta oss gärna om ni har frågar, funderingar eller vill ha råd!

090-7861800 | info@it-teknik.se