Lösningar & tjänster

Vi erbjuder en stor bredd av lösningar och tjänster för flera olika typer av branscher och applikationer. Med vår mångåriga erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa verksamheter att öka effektiviteten och lönsamheten. Vi har lösningar och tjänster för både stora och små företag.

Behöver ni hjälp att hitta rätt produkt?
Kontakta oss gärna så hjälper vi er!
090-7861800 | info@it-teknik.se

Service Management

– Vi utvecklar kundens servicefunktioner

Vi jobbar även med att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner hos företagskunder i industrin, produktionsanläggningar, sjukvård och forskning.

Nyckeln till att få lönsamhet beror mycket på hur driftresurser och logistik struktureras. Det vi gör är att vi ser över alla funktioner, tar reda på krav som interna och externa aktörer kan tänkas ha på lösningen. Därefter tar vi fram strukturen, rutiner och arbetssätt gällande drift av lösningen. Vi tar hand om allt ifrån garantihanteringen till akutservice med korta ledtider.

Vill ni ha hjälp att hitta rätt produkt/lösning för er?

Vi har ett brett sortiment och år av erfarenhet av att jobba med stora och små företag. Låt oss hjälpa er att hitta rätt produkter eller lösning och få ut maximalt värde. Kontakta oss gärna om ni har frågar, funderingar eller vill ha råd!

090-7861800 | info@it-teknik.se