Lediga jobb

Vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll?  Här har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Karriär

Är du en teknikintresserad person med ett starkt driv? På Instrumentteknik i Umeå finns möjlighet till ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag i ett kompetent team. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda både produkter, tjänster och helhetslösningar till företag inom industri, transport och logistik, forskning, laboratorier och handel. Genom att kombinera teknik och mjukvara samt erbjuda efterföljande service har vi många återkommande kunder i hela norra Sverige. 

Arbeta på Instrumentteknik
Skicka in en spontanansökan så hör vi av oss om vi kan matcha din profil med något av våra uppdrag. Vi välkomnar ansökningar från både erfarna tekniker och personer med en stark vilja att lära. 

Vem är du?
Du har ett stort teknikintresse, gärna med erfarenhet från process eller elbranschen. 
Du är självgående och tvekar inte att anta utmaningar.
Du har lätt att skapa och bibehålla goda relationer till kunder. 
Du har en hög stresstålighet, är flexibel, kvalitetsmedveten och strukturerad.
Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

Vilka är vi?
Instrumentteknik har i årtionden levererat produkter, tjänster och helhetslösningar för företag inom industri, transport och logistik, forskning, laboratorier och handel. 
Vi levererar tekniklösningar inom autoid-, mobildata-, process-, laboratorie- och vägningsteknik. 
Vi kombinerar teknik och mjukvara för att skapa funktionella system och erbjuda efterföljande service som aktivt bidrar till våra kunders företagsutveckling.
Under 2024 har vi genomfört en ISO-certifiering för att minska vår miljöpåverkan genom en effektivare användning av material, energi och avfallshantering.
Vi är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Här kan du läsa mer om Instrumentteknik.

Söker du nytt jobb? Sänd in din ansökan/intresseanmälan med meritförteckning till info@it-teknik.se

Lediga tjänster