Dragskåp

IT Instrumentteknik kan erbjuda Innoguards dragskåp med huvudfokus på säkerhet, ergonomi, tillgänglighet och produktivitet för användaren. 

Det är viktigt att välja rätt dragskåp för att möta marknadens och myndigheternas krav, samtidigt som det erbjuder optimalt skydd och komfort för användaren. Vi kan hjälpa till att ta fram bästa lösningen utifrån applikation. 

De dragskåp vi kan erbjuda har en modulär design som ger möjlighet till snabb och enkel service samt möjlighet för framtida uppgraderingar. Modulariteten ger även möjlighet till att välja funktioner och konfigurera efter användarens behov. 

Ex. Innoguard PP Gen II dragskåp av polypropylen är konstruerade för att hålla upp till de mest syrarika miljöerna inklusive, men inte begränsat till, exponering för klor-, salpetersyra-, fluor- och svavelsyror. Den stressavlastade polypropylenen kommer att motstå dessa material och ge dig bra prestanda och hållbarhet genom åren. 

IT Instrumentteknik erbjuder också kontroll av dragskåp för att säkerställa att de uppfyller kraven för en säker arbetsmiljö samt serviceavtal som inkluderar en årlig genomgång av dragskåpen. 

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss. Vi har en betydligt större produktportfölj än vad vi kan presentera på vår hemsida.