Lasermärkning

IT Instrumentteknik arbetar med lasermärkning (både fiberlaser och CO2-laser), ochkan erbjuda rådgivning, support och service av denna typ av utrustning. Vi har ett nära samarbete med Domino Sweden. 

Fiberlaser: 

Flexibilitet och precision är de viktigaste funktionerna i Dominos fiberlaser. Skrivaren kan märka på flera olika typer av material inklusive metaller, plast och flexibla förpackningar. Dessutom kan den även skriva obegränsade rader med text, grafik och tvådimensionella streckkoder. Kombinationen av mycket exakt tryck och kraftfulla pulstoppar (på mer än 12 kW) ger en enorm precision. Den klarar de hårdaste materialen och är tillräckligt högupplöst för att skriva ut finstilta tecken men mycket god läsbarhet. Fiberlaser är en effektiv, ekonomisk lösning som kräver ytterst lite underhåll. Den byggd för att hålla länge och ge dig högsta möjliga produktionsnivåer. 

CO2-laser: 

Dominos kompakta laserskrivare har utformats för att passa i de allra minsta utrymmen. Den erbjuder förbättrad prestanda och ett obegränsat antal textrader med en skrivhastighet på 1500 tecken per sekund. Tack vare det mindre och justerbara i-Tech-skanningshuvudet, flexibla anslutningsmöjligheter och ett välbekant gränssnitt är det enkelt att integrera skrivaren i din befintliga produktionslinje. Eftersom den även har separata modulbaserade komponenter är den mycket enkel att installera. Med höga produktionshastigheter som levereras via Dominos patenterade i-TechRapidScan-teknik och med möjlighet att skriva ut på flera olika material bevisar den här kraftfulla maskinen att lasermärkning är ett flexibelt sätt att märka produkter. Versioner med IP65-klassning finns tillgängliga för alla skrivare med i-Tech-moduler och dessa är optimala för tuffa fabriksmiljöer.  

Vi erbjuder ett stort utbud av tillbehör. 

Vi har även möjlighet att erbjuda skrivarservice och serviceavtal.  

Kontakta oss för offert och prisförslag på serviceavtal 

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss. Vi har en betydligt större produktportfölj än vad vi kan presentera på vår hemsida.