Logistik & produktmärkning

Vi erbjuder lösningar för produktion, produktmärkning, lagerhantering, transport och logistik. Produkter som industrivågar, automatiskt märkning, etikettskrivare, RFID- och streckkodsläsare, handdatorer, ruggade tablets, truckdatorer, mjukvara och övervakningskameror kan ingå i en sådan lösning.

Behöver ni hjälp att hitta rätt produkt?
Kontakta oss gärna så hjälper vi er!
090-7861800 | info@it-teknik.se

Logistik & produktmärkning

Trådlös överförning

Få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av trådlös överföring av data från bärbara enheter till basstationer eller centralt hanterings- och lagringssystem. Skanna varor och streckkoder med bärbara skanners. Överför data via 3G, 4G, WiFi eller BlueTooth.

Anpassade lösningar

Vi erbjuder anpassade lösningar utifrån er verksamhets behov och krav. Med rätt produkter, mjukvara och arbetssätt kan vi effektivisera och öka lönsamheten på er verksamhet. Vi har lösningar för transport och logistik, lager, produktion, handel mm.

Vill ni ha hjälp att hitta rätt produkt/lösning för er?

Vi har ett brett sortiment och år av erfarenhet av att jobba med stora och små företag. Låt oss hjälpa er att hitta rätt produkter eller lösning och få ut maximalt värde. Kontakta oss gärna om ni har frågar, funderingar eller vill ha råd!

090-7861800 | info@it-teknik.se