Om oss

IT Instrument Teknik har i årtionden levererat produkter, tjänster och helhetslösningar för företag inom industri, transport och logistik, forskning, laboratorier och handel. Vi levererar tekniklösningar inom autoid-, mobildata-, process-, laboratorie- och vägningsteknik. Vi är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Den breda teknikleverantören

Våra styrkor är marknadsnärvaro, brett produktsortiment med starka varumärken, en väl genomförd service management strategi och vår omfattande erfarenhet. Några av våra kunder/klienter, Boliden mineral, Emhart Glass, Komatsu, Lantmännen, LKAB, Martin & Servera, Metsä, NCC, Norrlands Universitetssjukhus, Nyhléns Hugosons, Polarbröd, Smurfit Kappa, SCA AB, Umeå Energi, Umeå Universitet etc. Genom vårt breda produktsortiment och närvaro är vi en intern resurs till förfogande för kunden.

Ett brett produktsortiment

Hög kvalitet medför långsiktigt lägre kostnader för våra kunder. IT instrument teknik jobbar med kvalitetsprodukter. Vårt signum är att leverera den kvalitet och funktion som stämmer överens med kundens krav och önskemål – samt lite till!

Märkes- och leverantörsoberoende

Vi är märkes- och leverantörsoberoende och kan således arbeta med de för projektet lämpligaste hård- och mjukvaruleverantörerna. Därför kan vi ge kunden extra värde i varje lösning.

Service management

Vi jobbar även med att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner hos våra kunder. Vi riktar oss mot kunder inom industri, produktion, läkemedel, sjukvård och forskning.

Vi hjälper till med att flytta från projektstadiet till förvaltning. Nyckeln till att få lönsamhet beror mycket på hur driftresurser och logistik struktureras. Det vi gör är att vi ser över alla funktioner, tar reda på krav som interna och externa aktörer, operatörer eller slutanvändare kan tänkas ha på lösningen. Därefter tar vi fram strukturen, rutiner och arbetssätt gällande drift av lösningen. Vi tar hand om allt ifrån garantihanteringen till akutservice med korta ledtider.

Ett starkt mervärde

Genom vårt projekt och förvaltningskoncept bidrar vi med ett starkt mervärde för kunden. IT Instrument Tekniks arbetssätt är integrerat med kunden

Behöver ni hjälp att hitta rätt produkt?

Kontakta oss gärna så hjälper vi er!

Sektorer & industrier

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert

Genom vårt projekt och förvaltningskoncept bidrar vi med ett starkt mervärde för kunden. IT Instrument Tekniks arbetssätt är integrerat med kunden